فارس › فست فود شاورما

null
—–   اطلاعات    —–
  • ۳۶۳۳۲۹۹۵_۰۷۱

    ۳۶۲۸۶۳۲۸_۰۷۱

    ۳۶۴۹۱۱۵۶_۰۷۱

  • شعبه ۱ : فرهنگ شهر _ جنب کوچه ۲ شقایق

    شعبه ۲ : قصر الدشت _ جنب کوچه ۸۰

    شعبه ۳ : ستارخان _ نبش کوچه ۱۴

    شعبه ۴ : شاورما لبنانی _ خیابان کار اندیش بین کوچه ۴ و ۱۱

    شعبه ۵ : شاورما شعله خودمونی _ بلوار آزادی _ روبروی پارک محله

    شعبه ۶ : شاورما بیروت _ بلوار باهنر _ کوچه ۸ _ روبروی پارک شقایق

    شعبه ۷ : خیابان حافظ _ روبروی باغ جهان نما

    شعبه ۸ : فلکه گاز _ فست فود شاورما

    شعبه ۹ : ستارخان _ بعد از خیابان ولیعصر

    شعبه ۱۰ : معالی آباد _ بین پزشکان و کوچه ۲۹ شریعتی

—–  توضیحات    —–
شاورما تلفظ عربی کلمه ی ترکی چَویرمَا به معنای گرداندن است که اولین بار در قرن ۱۹ میلادی در امپراتوری عثمانی کبابی به این نام ابداع شد. بعد ها با آمدن موتر برقی و استفاده از آن در کباب پز، واژه دونَر که به معنی چرخیدن (در حال چرخیدن یا چرخان) است جایگزین آن شد. در آن از گوشت بره،گوسفند، بز، مرغ، بوقلمون، گاو، گوساله یا ترکیبی از آنها استفاده می‌شود که معمولاً تمام روز به شیوه سیخ‌ گردانی بریان می‌شود. قسمت‌های پخته شده گوشت به صورت تراشه‌هایی بریده می‌شوند و گوشت‌های زیرین را در معرض حرارت قرار می‌دهند. با وجود آنکه می‌توان گوشت را به تنهایی و به صورت پرسی میل کرد، ساندویچ‌ های شاورمایی که داخل نان مخصوص پیتا پیچیده شده‌اند، طرفداران زیادی دارد. شاورمای اصیل معمولاً به همراه تبوله، فتوش، نان طابون، تاهینی، حمص، شلغم، گوجه فرنگی و خیار سرو می‌شود. این غذا امروزه به عنوان یک نوع فست فود در سراسر دنیا شناخته شده‌است.
—–  تاریخچه    —–
کباب کردن عمودی یک سیخ مملو از تکه های گوشت انباشته شده و بریدن به صورت تراشه نازک از رویه آن به محض پخته شدن، که برای اولین بار در قرن ۱۹ میلادی در امپراتوری عثمانی ابداع شد جایی که در آن به دونر کباب معروف است.شاورما همانند یونانی از آن نشأت گرفته شده است.شاورما توسط مسیحیان لبنانی که در اواخر قرن ۱۹ و اوایل قرن ۲۰ به آمریکای مرکزی مهاجرت کردند ،وارد مکزیک شد. جایی که در آن به  معروف است.
—–  مشاهده روی نقشه  —–
گالری تصاویر
رومیکس | اختصاصی ترین سایت کسب و کارهای ایران